Aj vy práve rozmýšľate o tom, ako si skrátiť čas, ktorý je potrebný venovať príprave obedov v kuchyni? Vďaka zaváraným špecialitám z TOP-Farm a „rýchlemu“ receptu, ktorý zvládne aj kuchár začiatočník, sa vám to určite podarí ľahko a jednoducho.
Pre milovníkov zdravých jedál, z kvalitných surovín, ktoré si nevyžadujú žiadnu komplikovanú tepelnú úpravu, je v našom e-shope k dispozícii zavárané mäso – kuracie, morčacie, kačacie aj hovädzie. Či sa rozhodnete pre hovädzie vo vlastnej šťave, pre pečené kačacie stehná v čučoriedkovej omáčke, morčacie kúsky so šampiónmi alebo pre chutné morčacie mäso s omáčkou, všetky tieto gurmánske špeciality sú dobrou voľbou na rýchly obed, ktorý zvládne pripraviť aj nezaškolený kuchár - laik. A tak aj časovo zaneprázdnení labužníci si môžu na obed vychutnať šťavnaté domáce mäsko vždy, keď naň dostanú chuť.
Navyše, všetky mäsové pochúťky z TOP-Farm sú pripravované z lokálnych surovín, podľa tradičných poctivých receptúr a to zo zvierat, ktoré sú chované prirodzeným a zdravým spôsobom. Zo zvierat, ktoré sú kvalitne kŕmené a žijú v slušných hygienických podmienkach. A podceniť netreba ani fakt, že všetky naše produkty sú vyrábané s láskou. No pokiaľ si z lahodne jemnej kuraciny chcete rýchly obed pripraviť sami, nech sa páči – stačí si z nášho e-shopu objednať kvalitné domáce kuracie mäsko a vďaka nášmu skvelému receptu môžete pripraviť chutný obed doslova za pár minút pre celú rodinu.
Pokiaľ hľadáte recept, ktorého príprava nezaberie veľa času, no pokrm aj napriek tomu chutí fantasticky, nech sa páči - inšpirujte sa našim tipom. Kombináciou jemného kuracieho mäsa a zeleniny nikdy nič nepokazíte. Príprava šťavnatého soté vás bude stáť len minimum času a aj napriek tomu vykúzlite úžasný obed pre celú rodinu. Vyskúšajte kuracie soté so zeleninou, na ktoré sú potrebné tieto suroviny: 400 g vykostené kuracie stehná, kuskus, olivový olej, cibuľa, cesnak, cuketa, paradajka, mrkva, brokolica, sterilizovaný hrášok a kukurica, mleté čierne korenie, kurkuma, sladká mletá paprika a soľ.
Všetky suroviny najprv umyjeme a nakrájame. Potom v hrnci opražíme na oleji cibuľu s cesnakom a pridáme mäso nakrájané na kocky. Mäso osolíme, podlejeme vodou a zakryté dusíme, kým pustí šťavu. Potom kocky na chvíľku vyberieme. Do výpeku dáme všetku nakrájanú zeleninu – postupne od najtvrdšej, po najmäkšiu a neskôr pridáme späť aj mäso. Zmes okoreníme a všetko spolu dovaríme domäkka. Medzitým podľa návodu zalejeme do misky kuskus s horúcou vodou a keď je hotový, pridáme ho do mäsovo-zeleninovej zmesi. Na záver všetko zľahka spolu premiešame a vypneme sporák. Prajeme vám dobrú chuť!