logo



FAQ

1. Kde vás nájdem?

Podniková predajňa sa nachádza priamo v Topoľnici, ale naše produkty nájdete aj v Bratislave vo Freshmarkete, Yeme Bratislava, Happy Farm Rusovce, Meat expres Nitra a v sieťach Billa (zatiaľ len západné Slovensko) a Jednota Slovensko. Náš sortiment si môžete zakúpiť aj v pojazdných predajniach na západnom Slovensku. Podrobnejší zoznam predajných miest TOP-Farm nájdete v sekcii Kde kúpiť.

2. Do ktorých miest robíte rozvoz objednávok?

Rozvoz zabezpečujeme v týchto mestách: Bratislava, Šamorín, Dunajská Streda, Pezinok, Modra, Trnava, Nitra, Nové Mesto nad Váhom, Myjava, Trenčín, Púchov, Považská Bystrica. Ak ste z iného mesta, môžete si tovar vyzdvihnúť po dohode s našimi zamestnancami v horeuvedených mestách.

3. Kedy a akým spôsobom si môžem objednať?

Tovar je najlepšie objednať minimálne jeden deň vopred do 10:00 hodiny daného dňa, prostredníctvom e-mailu (objednavky@top-farm.sk) alebo na telefónnych číslach 0905 888 535, 0918 666 909.

4. Aká musí byť minimálna hodnota objednávky?

Objednávky pre firmy musia mať minimálnu hodnotu 50 €. Pre zákazníkov, ktorí využívajú možnosť nakúpu cez pojazdnú predajňu sa minimálna hodnota objednávky nevzťahuje.

5. Dá sa platiť kartou?

Momentálne ponúkame možnosť platby kartou len na podnikovej predajni v Topoľnici. Pojazdné predajne sú zatiaľ bez možnosti tejto platby.

6. Ako správne prepravovať a skladovať mäso a výrobky, aby sa neznehodnotili?

Ideálne skladovanie pre chladený sortiment je pri teplote od 0°C do 3°C. Pri skladovaní mrazeného sortimentu pri teplote od 0°C do 3°C je trvanlivosť do 3 dní . Trvanlivosť mrazeného sortimentu pri teplote od -8 °C do -18°C je 1 rok. Pri preprave je dôležité zamedziť tepelným výkyvom, odporúčame preto využiť napríklad termotašky či termoboxy.

7. Je vaša hydina BIO? Ide o mäso z domáceho chovu?

Hydinové mäso, ktoré predávame, chováme prirodzeným spôsobom a kŕmime kvalitnými obilninami, ktoré neobsahujú antibiotiká, geneticky modifikovanú kukuricu či hormóny. Hydinu chováme vo voľných výbehoch a pri nepriaznivom počasí v halách na slamenej podstielke. Náš tím pracuje na tom, aby sme v blízkej budúcnosti získali aj certifikát kvality BIO.



Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies